Serc

Halsteren

Welkom op de informatieve website van Halsteren ( gemeente Bergen op Zoom ). Alle informatie op één website met een compleet overzicht van alle winkels, bedrijven, kappers, huisartsen en nog veel meer. Maar ook de geschiedenis van Halsteren met uiteraard veel foto's van toen en nu.

Staat u nog niet vermeld op onze website, of heeft u mooie foto's van Halsteren, dan kunt u deze mailen naar Bergen op Zoom-Serc. Zo helpt u ons om de website nóg completer te maken!

Scholen in Halsteren

Alle informatie over alle scholen in Halsteren. Alles wat u wilt weten van of over een school kunt u nu simpel en snel vinden in het overzicht van Halsteren scholen.

Indoor Speelparadijs in Halsteren

Monkey Town

Monkey Town is het leukste en spannendste indoorspeelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken. Kijk snel naar de openingstijden!

Winkels in Halsteren

Een duidelijk overzicht van alle winkels in Halsteren zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Alle informatie van iedere winkel en met 1 muisklik ziet u ook direct een eventuele website.

Bedrijven in Halsteren

Hier vindt u een overzicht van alle bedrijven in Halsteren.

Wonen in Halsteren

Bent u op zoek naar een koopwoning of een huurwoning in Halsteren, dan hebben we een overzicht gemaakt voor u van makelaars en woningstichtingen in Halsteren.

Alle Straten in Halsteren

Op zoek naar een straat in Halsteren? Dat zal geen probleem meer zijn met het overzicht van alle straatnamen. U kunt dan meteen met de link naar google maps.

Games online spelen

Populaire spelletjes gratis online spelen voor jong en oud! De meest populaire games hebben we hier geselecteerd.

Evenementen in Halsteren

Jaarlijkse evenementen in Halsteren zoals Braderie, Kermis en muziekfestivals, maar ook andere activiteiten hebben we voor u in deze agenda geplaatst.

Zwembad de Melanen

De zomer is in aantocht!! Lekker zwemmen bij Zwembad de Melanen in Halsteren. Kijk hier voor de openingstijden.

Horeca in Halsteren

Een duidelijk overzicht van alle Horeca-gelegenheden in Halsteren waar u naast de Restaurants en de Cafe's ook alle andere gelegenheden zoals cafetaria's etc. kunt vinden. 

Belangrijke Telefoonnummers in Halsteren

Heeft u snel een telefoonnummer nodig van bijvoorbeeld een Huisarts, de Politie of een gemeentelijke instantie? In ons overzicht vindt u direct alle belangrijke telefoonnummers duidelijk vermeld.

Bankzaken in Halsteren

Halsteren heeft 2 banken waar u terecht kunt voor bankzaken. Openingstijden, adresgegevens en waar u een geldautomaat kunt vinden van de ING Bank kunt u hieronder in dit overzicht zien.

Bibliotheek in Halsteren

Bibliotheek Het Markiezaat kunnen jong en oud terecht. De bieb heeft volop boeken, kranten, tijdschriften, blu-ray’s, dvd’s, luisterboeken en puzzels in de aanbieding. Echt teveel om op te noemen! Er is voor elk wat wils. U kunt altijd binnenlopen om hierin te grasduinen en dat kost… helemaal niets. De koffie staat altijd voor u klaar. Hier kunt u de openingstijden vinden van bibliotheek Het Markizaat in Bergen op zoom.

Zorg & Welzijn Halsteren

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Halsteren, of een tandarts? Onder deze rubriek vindt u zorginstellingen, tandartsen, geestelijke gezondheidszorg en begeleiding van opvoeding & onderwijs.

Neem eens een kijkje, like en deel onze Facebook pagina! 

De geschiedenis van Halsteren

Halsteren ligt in de gemeente Bergen op Zoom in de provincie Noord Brabant en telt zo'n 12.465 inwoners. De naam Halsteren is afgeleid van Halstert, dat samengesteld zou zijn uit Halha, dat uitloper van hoogland betekent, en stert, dat staart betekent, gezien de langgerekte vorm van de uitloper. Een andere theorie grijpt terug naar de naam in dialect: Altere. Deze zou afkomstig zijn uit het latijn en een verbastering zijn van "Alta Terra", Hoge Land en zou verwijzen naar de ligging op de Brabantse Wal.

 

 

Postkantoor PostNL in Halsteren

In Halsteren kunt u bij Primera terecht voor al uw postzaken. Informatie en openingstijden kunt u hier vinden.

Openbaar Vervoer in Halsteren

Een compleet overzicht van het openbaar vervoer in Halsteren met alle dienstregelingen van trein en bus. Ook alle taxibedrijven staan in het overzicht vermeld van Halsteren en omstreken.

Vacatures & Werkgelegenheid in Halsteren

Op zoek naar een baan? Voor vacatures in Halsteren en omgeving hebben we een overzicht met uitzendbureau's en website's.

Verenigingen Halsteren

Op zoek naar een vereniging? Hier een overzicht van alle verenigingen in Halsteren.

Sport in Halsteren

Wat voor sportfaciliteiten heeft Halsteren u te bieden? Uiteraard kunt u ook bij de rubriek verenigingen kijken, maar we zetten ze hier nog even op een rijtje voor u.

Auto's & assesoires in Halsteren

Een overzicht waar u terecht kunt voor auto's, accessoires, banden, APK, onderhoud en reparatie. In het auto-overzicht is alles snel en makkelijk te vinden.

Alle tankstations in Halsteren kunt u hier vinden.