Serc

Lepelstraat

Welkom op de informatieve website van Lepelstraat ( gemeente Bergen op Zoom ). Alle informatie op één website met een compleet overzicht van alle winkels, bedrijven, kappers, huisartsen en nog veel meer. Maar ook de geschiedenis van Lepelstraat met uiteraard veel foto's van toen en nu.

Staat u nog niet vermeld op onze website, of heeft u mooie foto's van Lepelstraat, dan kunt u deze mailen naar Bergen op Zoom-Serc. Zo helpt u ons om de website nóg completer te maken!

Scholen in Lepelstraat

Alle informatie over scholen en kinderopvang in Lepelstraat. Alles wat u wilt weten van of over een school kunt u nu simpel en snel vinden in het overzicht Scholen in Lepelstraat.

Winkels in Lepelstraat

Een duidelijk overzicht van alle winkels in Halsteren zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Alle informatie van iedere winkel en met 1 muisklik kunt u direct naar de website van de winkel.

Bedrijven in Lepelstraat

In deze rubriek kunt u diverse bedrijven vinden zoals, bouwbedrijven, tegelzettersbedrijven, klusbedrijven en nog veel meer. 

Wonen in Lepelstraat

Bent u op zoek naar een koopwoning of een huurwoning in Lepelstraat, dan hebben we een overzicht gemaakt  van makelaars en woningstichtingen in Lepelstraat en omgeving.

Zorg & Welzijn in Lepelstraat

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut of een tandarts in Lepelstraat? Onder deze rubriek vindt u zorginstellingen, tandartsen, geestelijke gezondheidszorg en begeleiding van opvoeding & onderwijs.

Evenementen in Lepelstraat

Jaarlijkse evenementen in Lepelstraat zoals Braderie en kermis, maar ook andere activiteiten hebben we voor u in deze agenda geplaatst.

Horeca in Lepelstraat

Een duidelijk overzicht van alle Horeca-gelegenheden in Lepelstraat waar u naast restaurants en  cafe's ook cafetaria's kunt vinden. 

Belangrijke Telefoonnummers in Lepelstraat

Heeft u snel een telefoonnummer nodig van bijvoorbeeld een huisarts, de politie of een gemeentelijke instantie? In ons overzicht vindt u direct alle belangrijke telefoonnummers duidelijk vermeld.

Sport in Lepelstraat

Wat voor sportfaciliteiten heeft Lepelstraat u te bieden? Uiteraard kunt u ook bij de rubriek verenigingen kijken, maar we zetten ze hier nog even op een rijtje voor u.

Verenigingen in Lepelstraat

Alle verenigingen zoals voetbal en tennisverenigingen maar ook andere verenigingen kunt u hier vinden.

De geschiedenis van Lepelstraat

Lepelstraat is een klein dorp in de gemeente Bergen op Zoom in de provincie Noord Brabant en telt zo'n 1.925 inwoners. In de 17e eeuw heeft Lepelstraat een belangrijke rol gespeeld in de kerkelijke geschiedenis. Nadat de kerk in Halsteren in handen van de protestanten kwam, werden er kerkdiensten gehouden in de Celse Hoeve. Deze omvatte een pastorie en een schuurkerk. In die tijd komt de naam Lepelstraat voor het eerst in de archieven voor.

Openbaar Vervoer in Lepelstraat

Een overzicht van het openbaar vervoer van en naar Lepelstraat. Reizen met de trein kan vanuit Bergen op Zoom. Hier vindt u tevens de reisplanner van de NS. 

Vacatures & Werkgelegenheid in Lepelstraat

Op zoek naar een baan? Voor vacatures in Lepelstraat en omgeving hebben we een overzicht met uitzendbureau's en website's.